contador gratuito

GERNA - Grupo de Enfermedades Raras de Navarra

Grup de referència de les persones i les famílies amb malalties rares o poc freqüents de Navarra, lluita perquè es garanteixi en condicions d'equitat, la plena inclusió social, sanitària, educativa i laboral de les persones i famílies afectades d'aquesta problemàtica.

+INFO
FEMACPA - Federación Española de Malformación de Chiari y Patologías Asociadas

FEMACPA pretén ser la veu comuna d'un grup d'associacions de malalts afectats per MC (Malformació de Chiari) formada per ANAC, CHYSPA i AEMC, fomentant el coneixement de la patologia. La federació engloba un col·lectiu molt concret: afectats de Síndrome de Chiari i patologies associades com són Espina Bífida, Hidrocefàlia, Siringomielia, etc.

+INFO
FECAMM - Federació Catalana de Malalties Minoritàries

La Federació FECAMM, constituïda el 24 de març de 2004, està formada per associacions sense ànim de lucre que lluiten contra malalties minoritàries. Fou fundada amb el comès d’esdevenir un referent de malalties minoritàries en el territori català, i millorar la qualitat de vida de pacients i familiars.

+INFO
fecamm_master

FECAMM MINISITE

+INFO
ANAC - Asociación nacional amigos de Arnold Chiari

L'any 2003 ens vam constituir en associació amb el nom d'Associació Nacional Amics d'Arnold Chiari -ANAC- per informar i donar suport a malalts i familiars d'afectats amb malformacions crani-cervicals, sent les més freqüents el Chiari i/o siringomielia.

+INFO
«
»
30+ Layouts
scroll down to view all