contador gratuito

ALMA - Asociación Lupus Málaga y Autoinmunes

L'Asociació Lupus Málaga y Autoinmunes es va crear amb la intenció d'ajudar, assessorar i donar suport a malalts de Lupus i familiars. El seu objectiu és donar-lo a conèixer per a una detecció precoç, recolzant la investigació constant i mitjans per combatre-la tan bé com sigui possible.L'associació es va crear el 1991 davant la necessitat d'informar tant els afectats, els familiars i la societat en general sobre la problemàtica d'aquesta malaltia crònica i les seves repercussions.

Al principi va ser d'àmbit andalús denominant-se Associació de Llúpics d'Andalusia, després va passar a ser associació nacional, Associació Espanyola de Lupus, pel fet que es prestava servei a nombrosos afectats de tot el país i finalment es va denominar Associació Malagueña de Lupus amb àmbit de actuació a tota la província.

El 1996 va ser una de les associacions fundadores de la Federació Nacional de Lupus (FELUPUS) que avui representa 25 associacions a tot Espanya. A més de la Federació l'Entitat està integrada a Lupus Europe, Lupus Foundation of Amèrica i Eurardis. El 2016 passa a denominar-se Asociación Lupus Málaga y Autoinmunes, ALMA.

La precocitat en la detecció és una de les peces fonamentals per al tractament i el control de la malaltia. Des de l'Associació Malaguenya per al Lupus, recomanem treballar estretament amb els metges, seguint els tractaments amb disciplina i sol·licitant tant ajut professional com sigui necessària.

Des de la nostra Associació, impulsem la investigació del lupus i altres malalties autoimmunes i promovem entitats mèdiques i organitzacions administratives per invertir mitjans de tota mena en la lluita contra la malaltia.
30+ Layouts
scroll down to view all