contador gratuito

NUPA - Asociación Española de Ayuda a Niños con Trasplante Multivisceral y Nutrición Parenteral

L'any 2006 NUPA es conforma legalment per oferir ajuda integral, gratuïta i individualitzada permetent una millora en la qualitat de vida a persones amb fallida intestinal, nutrició parenteral i/o trasplantament multivisceral de fins a vuit òrgans vitals i les seves famílies cuidadores, generant un impacte nacional a dia d'avui a més de 500 famílies.El nostre objecte social és millorar la qualitat de vida de les persones afectades i de les famílies cuidadores, minimitzant l'impacte emocional a través de suport psicosocial i terapèutic; facilitant el procés de canvi i adaptació de la persona i la seva família davant de la malaltia, des de la prevenció i el treball diari. Per això oferim gratuïtament múltiples serveis dissenyats per pal·liar les necessitats més urgents.

NUPA és una associació de famílies provinents de tot Espanya.

Les persones que conformen NUPA arriben a través de diferents vies. De vegades són els equips mèdics de multitud de centres a nivell nacional els que posen en contacte la família amb l'entitat, amb l'objectiu de poder-los prestar suport psicosocial i complementari a l'atenció que els brinden. En cas que la família arribi a l'Hospital La Paz, la pertinença de NUPA a l'equip multidisciplinari de la Unitat de Rehabilitació Intestinal i Trasplantament fa que el primer contacte sigui directe i presencial.

En altres ocasions, les famílies contacten amb NUPA a la recerca d'una segona opinió mèdica a la unitat de referència, tràmit que l'associació ajuda a facilitar, així com inquietuds sobre diferents tràmits i circumstàncies a les seves rutines.

Totes aquelles famílies que arriben a l'entitat, sigui quina sigui la via, són beneficiàries potencials de tots els serveis.

Les persones que conformen NUPA avui són aquelles que, després d'haver passat pel procés de recepció i avaluació liderat per l'entitat, han estat registrades com a membres. Això vol dir que compleixen una sèrie de condicions mèdiques i psicosocials per a les quals estem preparats com a entitat.
30+ Layouts
scroll down to view all