contador gratuito

SAF España - Asociación Española de Afectados de Síndrome Antifosfolípido

Associació formada per un grup de persones afectades per la síndrome antifosfolipídica, familiars, voluntaris i associats col·laboradors que treballa per proporcionar informació i assessorament a les persones afectades per la síndrome així com per donar a conèixer la malaltia i promoure la investigació sobre ella.SAF Espanya la formem un grup de persones afectades per Síndrome Antifosfolipídica (SAF), familiars, voluntaris i associats col·laboradors, gent gran i residents a Espanya. Ens dediquem a proporcionar informació i assessorament a través del correu electrònic i del nostre lloc web. El nostre lema és “SAF no només trombos” i el nostre propòsit és donar a conèixer la nostra malaltia i promoure la investigació.

D'aquesta manera, SAF Espanya neix amb el propòsit de proveir d'informació i assessorament a tot un col·lectiu de persones que fins ara no hi tenien accés i amb la idea de complir tres funcions bàsiques:

  1. Informar, orientar i assessorar a tota la població afectada i els seus familiars, constituint un punt de trobada per a totes aquelles persones afectades i els seus familiars.
  2. Donar a conèixer la síndrome antifosfolípida a la societat en general i a l'àmbit sanitari en particular.
  3. Desenvolupar tasques de foment de la investigació i extensió de la nostra problemàtica entre els professionals de la medicina.30+ Layouts
scroll down to view all