contador gratuito

ASEM CLM - Asociación de Enfermos Neuromusculares de Castilla La Mancha

Som una associació sense ànim de lucre d'àmbit regional que el nostre objectiu és donar cobertura, assessorament i assistència personal als afectats per malalties neuromusculars i a les seves famílies. Les ENM no tenen cura en l'actualitat. Per això, pels afectats és imprescindible que es portin a terme tasques de recerca, ja que en aquestes es troba la nostra esperança de futur.Una entitat sense ànim de lucre d'àmbit regional. Asímismo des d'octubre de 2008 ASEM CLM és una entitat declarada d'Utilitat Pública.

ASEM CLM forma part de la Federació Espanyola de Malalts Neuromusculars seguint les seves metes dins del nostre àmbit territorial.

Amb la nostra associació pretenem proporcionar tot tipus d'accions, activitats, divulgació, sensibilització i informació destinada a millorar la qualitat de vida, la integració i el desenvolupament de les persones afectades per malalties neuromusculars, congènites, degeneratives i cròniques, i del sistema nerviós perifèric, així com la intervenció amb les seves famílies.

ASEM està ja present en diferents comunitats autònomes d'Espanya, donant cobertura a moltes de les necessitats de les persones afectades per malalties neuromusculars.
30+ Layouts
scroll down to view all