contador gratuito

ACTMH - Associació Catalana de Trastorns Metabòlics Hereditaris

És una associació de caràcter voluntari sense ànim de lucre, composada per pares de nens afectats de Fenilcetonúria (PKU) i Altres Trastorns Metabòlics (ATM), que té com a finalitat donar suport a les families a nivell psicològic i social, lluitant pel seu benestar.L’Associació Catalana de Trastorns Metabòlics Hereditaris és una associació de caràcter voluntari sense ànim de lucre, composada per pares de nens afectats de Fenilcetonúria (PKU) i Altres Trastorns Metabòlics (ATM), que té com a finalitat donar suport a les families a nivell psicològic i social, lluitant pel seu benestar.

  1. Informar adequadament a la societat sobre la importància de la detecció precoç d’aquestes malalties i col·laborar amb els centres mèdics en la divulgació de l’informació.
  2. Donar assessorament i recolçament d’altres pares que comparteixen l’experiència d’un fill afectat per alguna de aquestes malalties.
  3. El·laborar butlletins informatius com a vehí­cle i mitjà de comunicació entre els associats, i ser font d’informació dels aconteixements i activitats portades a terme per l’Associació.
  4. Fomentar la participació i subvencionar en el possible l’assistència a les trobades nacionals i internacionals sobre la malaltia, així­ com activitats lúdiques organitzades per l’Associació (colònies, cursos de cuina…).
  5. Col·laboració conjunta amb els facultatius en tot el relacionat en avenços i progressos sobre les malalties metabòliques.
  6. Cerca i incorporació de nous aliments especials per a les dietes.
  7. Incentivar i informar als adolescents com a «col·lectiu més problemàtic» en la necessitat de seguir correctament la dieta.30+ Layouts
scroll down to view all