contador gratuito

ACAP - Associació Catalana per al Parkinson

L'Associació Catalana per al Parkinson (ACAP) és una entitat sense ànim de lucre que va iniciar la seva activitat al gener de 1985. La nostra missió és donar atenció i assessorament a les persones afectades per la malaltia de Parkinson i les seves famílies. Qui som

L'Associació Catalana per al Parkinson (ACAP) és una entitat sense ànim de lucre que va iniciar la seva activitatal gener de 1985. La nostra missió és donar atenció i assessorament a les persones afectades per la malaltia de Parkinson i les seves famílies. Complint amb els criteris de qualitat, claredad i actuació va ser declarada, pel Ministeri de l'Interior, entitat d'Utilitat Pública al juliol de 1999.

L'àmbit d'actuació que engloba l'ACAP és Catalunya. Està composada per diferents delegacions distribuïdes arreu de  Catalunya però la seva seu social està situada geogràficament a la ciutat de Barcelona Les delegacions de l'ACAP són a Cerdanyola del Vallés, Girona, Granollers, Igualada, Sant Cugat del Vallés i Vilanova i la Geltrú.
30+ Layouts
scroll down to view all