contador gratuito

AEDM - Asociación Española de Mastocitosis y Enfermedades relacionadas

La Asociación Española de Mastocitosis y Enfermedades Relacionadas aporta solucions a persones amb Mastocitosis, a les seves famílies i cuidadors, i als professionals sanitaris. Es pot viure una vida plena amb Mastocitosis. Nosaltres t'ajudem a aconseguir-ho.L'ASSOCIACIÓ ESPANYOLA DE MASTOCITOSIS (AEDM) es va crear l'any 2002 amb l'objectiu de donar suport a persones afectades de mastocitosis, i més recentment, a les síndromes relacionades amb l'activació mastocitaria. Es troba inscrita en el Registre d'Associacions amb el núm. 169900 del Ministeri de l'Interior.

Una vegada diagnosticada la malaltia vam veure la importància de contactar amb persones en les teves mateixes circumstàncies, que et parlin de la malaltia en primera persona i t'ensenyin com tenir una millor qualitat de vida. A més, també era fonamental crear un centre especialitzat en aquesta malaltia, on doctors amb un alt coneixement de la mastocitosis poguessin dedicar-se a atendre i investigar aquesta patologia, la qual cosa comportaria una millora en la qualitat de vida de les persones que vivim amb mastocitosis.

Des dels seus començaments amb el Dr. Luis Escribano no ha deixat de créixer, i avui dia, posseeix vocals en diferents CCAA, la qual cosa permet un major acostament als afectats.

El 16 d'abril de 2016 els socis de l'Associació Espanyola de Malalts de Mastocitosis van decidir en assemblea extraordinària un canvi de denominació: ASSOCIACIÓ ESPANYOLA DE MASTOCITOSIS I MALALTIES RELACIONADES.

L'Associació Espanyola de Mastocitosis i Malalties relacionades pertany a la Federació Espanyola de Malalties Rares (FEDER), a EURORDIS i al Grup Europeu de Defensa de Pacients (ePAG).
30+ Layouts
scroll down to view all