contador gratuito
  • Teléfono
  • 93 3 11 06 15 - Dilluns a Divendres de 10h a 14h.
  • Contacte

  Asociación Ciudadana de Afectad@s de Cistitis Intersticial/Síndrome del dolor vesical de España

  És una associació de pacients sense ànim de lucre, amb la missió d'ajudar i assessorar de forma personal a tots els afectats i afectades de CI i SVD de tot el territori nacional a obtenir un ràpid diagnòstic i informar-los dels possibles tractaments més adequats a la seva molèstia, col·laborant en la reducció del pelegrinatge per diferents especialistes i terapeutes, ajudant a garantir l'accés a l'evaluació diagnòstica i als tractaments.  Qui som

  ACACI és una associació de pacients sense ànim de lucre formada per afectades i afectats de Cistitis Intersticial / Síndrome del Dolor Vesical de tot el territori nacional.

  En 2006, un grup d'afectats i afectades decidim reunir-nos i crear ACACI – Associació Ciutadana d'Afectad@s de Cistitis Intersticial (CI), també nominada, segons les més recents propostes científiques, Síndrome de Dolor Vesical (SVD). Des de llavors, i gràcies a un intens treball de comunicació a nivell nacional, s'han anat sumant a l'associació moltes més persones afectades, de diferents llocs d'Espanya, unides en l'objectiu de donar una major visibilitat i difusió del coneixement sobre aquesta patologia tan invisible en la societat en general i entre alguns especialistes.

  ACACI estableix el seu domicili social a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona). Està inscrita en el Registre General d'Associacions, amb C.I.F. G64247703.

  Moltes són les raons que ens empenyen, com a pacients responsables i conscienciats, a un compromís personal i directe amb la societat de la qual som part activa. Des de la nostra experiència com a pacients i com soci@s d'ACACI, ens comprometem perquè la qualitat de vida dels pacients de CI/SDV pugui millorar.

  La nostra visió

  ACACI neix amb la visió d'arribar a ser un referent a nivell nacional perquè tots els/les afectats/des per aquesta patologia disposin d'un punt de trobada on compartir les seves experiències, exposar les seves necessitats i donar a conèixer a tota la societat en general, i de manera particular als diferents organismes públics i privats, l'existència d'aquesta patologia, perquè sigui reconeguda tant a nivell polític com institucional.

  ACACI col·labora amb altres Associacions Nacionals i/o Internacionals perquè la CI/SVD tingui un major reconeixement com a procés invalidant, a fi d'aconseguir que els pacients rebin l'adequada atenció sociosanitària dels serveis de salut de les Comunitats Autònomes i dels Tribunals Mèdics.

  Què fem

  La nostra missió és la d'ajudar i assessorar de manera personal a totes aquelles persones que pateixen de CI/SVD a obtenir un ràpid diagnòstic i informar-los dels possibles tractaments més adequats a la seva malaltia, col·laborant en la reducció del pelegrinatge per diferents especialistes i terapeutes, ajudant a garantir l'accés a l'avaluació diagnòstica i als tractaments.

  A més, volem donar a conèixer a la societat les dificultats físiques i psicològiques i la seva repercussió en la vida personal i laboral dels afectats/as per CI/SVD, així com fer arribar a tots i totes els socis i sòcies una informació actualitzada, amb experiències reals sobre els últims avanços en tractaments específics i sobre els seus resultats.
  30+ Layouts
  scroll down to view all