contador gratuito
  • Teléfono
  • 93 3 11 06 15 - Dilluns a Divendres de 10h a 14h.
  • Contacte

  FQ - Associació Catalana de Fibrosi Quística

  La Asociación Catalana de Fibrosis Quística, se constituyó el 18 de junio de 1988, a partir de un grupo de padres de afectados de esta enfermedad que vieron las ventajas de colaborar juntos en beneficio de los pacientes y sus familias.  Què fem?

  Programa d’Acollida

  Des de l’any 1988 l’Associació Catalana de Fibrosi Quística treballa, amb tots els implicats, per la millora de la qualitat de vida dels afectats de Fibrosi Quística i les seves famílies, lluitant a la vegada contra les causes d’aquesta malaltia.

  En aquest camp, es proposa aconseguir la participació activa dels afectats i famílies en la lluita contra la Fibrosi Quística, mitjançant la informació, la formació i l’organització, i millorar la vida quotidiana dels afectats i les seves famílies mitjançant el suport, l’acompanyament i l’assessorament.

  Programa Comunicació i Xarxa

  Pretenem que tots els afectats s’impliquin en la lluita contra la Fibrosi Quística, i com a instrument fonamental per a aquesta implicació, que puguin compartir la informació, les propostes, decisions, el treball associatiu, sobre la base d’una informació rellevant, actualitzada i acreditada. També volem que el conjunt de la societat ens conegui i es solidaritzi amb les nostres aspiracions. Aquest és el nostre anhel i la nostra tasca des de la construcció de l’Associació l’any 1988.

  Programa Suport a la Salut

  En els darrers anys s’ha avançat molt en el coneixement i tractament de la malaltia però, malgrat això, continua sent una patologia sense curació. Gran part dels milers de projectes de recerca que s’estan realitzant a tot el món sobre la Fibrosi Quística s’estan duent a terme gràcies a les aportacions de les Associacions i Fundacions impulsades pels pares dels afectats, i a Catalunya no podem ser diferents. Des de l’any 1991 estem impulsant diferents projectes d’investigació, així com contacte periòdics amb direccions d’hospitals, professional sanitari i investigadors per millorar i vetllar per la millora assistencial i de tractaments.

   
  30+ Layouts
  scroll down to view all