contador gratuito PATIENT73-Registre Entitat a Patient73
Menu Responsive

Registre Entitat a Patient73

FECAMM     FECAMM en acció    


Des de la FECAMM us convidem a unir-vos a la comunitat del Patient73, una eina que connecta a tots els implicats amb les Malalties Minoritàries en un mateix lloc per facilitar l'intercanvi de coneixements.

Volem destacar que no es tracta d'un simple repositori d'informació, sinó que és un espai on crear comunitat i on desenvolupar aquesta informació per enriquir el coneixement sobre les Malalties Minoritàries.

  1. Dotem a la vostra entitat d'un canal on donar visibilitat a la vostra associació i a les malalties amb les que treballeu.
  2. Posem al vostre servei un canal per a compartir coneixements i experiències per ajudar a altres membres de la comunitat.
  3. Facilitem l'accés i participació en els assajos clínics a tots els usuaris del PATIENT73HUB.
  4. Podreu publicar les vostres notícies, gestionar els vostres actes i disposar d'una eina per enviar comunicats als vostres usuaris.

Un cop emplenat i enviat el formulari, l'equip de FECAMM contactarem amb la vostra entitat per fer-vos arribar les credencials d’accés i la informació necessària per tal de preparar la posada en marxa del vostre perfil, que farem conjuntament amb vosaltres.

BENVINGUTS/DES A LA COMUNITAT DEL PATIENT73HUB!!