contador gratuito PATIENT73-Dia mundial de la Hipertensió Pulmonar 2022
Menu Responsive

Dia mundial de la Hipertensió Pulmonar 2022

El Dia Mundial de la Hipertensió Pulmonar és un esdeveniment anual mundial per a crear consciència de la Hipertensió Pulmonar (HP), una afecció greu que afecta els pulmons i el cor.

Cada any, el 5 de maig i durant tot el mes, les organitzacions d'Hipertensió Pulmonar de tot el món participen en les activitats del Dia Mundial de la HP per a donar a conèixer aquesta malaltia, amb l'objectiu de conscienciar sobre la importància d'obtenir un diagnòstic precoç, atreure l'atenció mundial sobre la importància de millorar la qualitat de vida i celebrar les vides dels més de 25 milions de persones que viuen amb HP en el món.

Després de 2 anys de pandèmia, en aquesta edició de preveu recuperar una mica la normalitat i celebrar actes presencials, encara que en alguns d'ells també es mantindrà el format virtual perquè siguin accessibles per a tothom.

Des de l'Organització de pacients d'Hipertensió Pulmonar hem treballat conjuntament amb diverses associacions en una campanya de comunicació i en diferents actes als quals us convidem a participar.