contador gratuito PATIENT73-Pregunteu a l'expert
Menu Responsive

Pregunteu a l'expert

ERKNet, la Xarxa Europea de Referència per a les Malalties Renals Rares, vol oferir l'expertícia excepcional dels seus especialistes de renom internacional als pacients europeus afectats per malalties renals rares i les seves famílies.

Amb la nova iniciativa "Pregunteu a l'expert". Si teniu una pregunta important sobre la vostra malaltia o la del vostre fill, com ara el diagnòstic, el tractament, la qualitat de vida i el pronòstic a llarg termini, us animem a formular i enviar la vostra pregunta als vostres especialistes. Ells respondran les preguntes més rellevants enviades durant la propera Conferència Anual de la Xarxa, l'11 de maig, en una sessió pública de preguntes i respostes que es retransmetrà a través del lloc web d'ERKNet.

Podeu formular fins a tres preguntes, en anglès o en la seva llengua materna.

La pàgina web romandrà oberta per a les vostres contribucions fins al 15 d'abril.

Publiqueu la vostra pregunta aquí.

Si la vostra pregunta és seleccionada per a la sessió de preguntes i respostes, es posaran en contacte amb vostè per assegurar-se que pugui assistir a la sessió en línia de l'11 de maig. Si voleu, podeu gravar la vostra pregunta per endavant en una reunió de Zoom i mostrar el vídeo de la seva pregunta en la seva llengua materna a la conferència, seguit de la resposta de l'expert.

Esperen poder omplir un buit amb aquest nou format i rebre moltes preguntes pel que fa a diverses malalties renals rares diferents. Si aquesta estrena té èxit, ERKNet organitzarà més seminaris web de preguntes i respostes de pacients en el futur.

Visiteu també el vostre lloc web per obtenir més informació sobre ERKNet.