contador gratuito FECAMM-BARCELONA 40K CHALLENGE en el Dia Mundial de les Malalties Minoritàries
Menu Responsive

BARCELONA 40K CHALLENGE en el Dia Mundial de les Malalties Minoritàries

 
Compartim plegats el dissabte 29/02 per a donar visibilitat a les Malalties Minoritàries

Dissabte que ve 29 de Febrer, a partir de les 9.30 del matí, RUN4US ens convida a córrer plegats per les malalties minoritàries i els seus afectats. Seran un total de 40 quilòmetres al voltant de la ciutat de Barcelona per a donar visibilitat a totes elles en el seu moment mundial.

Al llarg del recorregut, tindrem diversos punts d'avituallament on a més, les persones que vulguin, podran unir-se i acompanyar-nos els quilòmetres que prefereixin. 

9.45h   Inici Decathlon Ciutat Vella - KM0
10.45h      Decathlon Forum - KM10
12.15h   Decathlon La Maquinista - KM 17
14.00h   Hospital Vall d’Hebron, parada metro Mundet - KM 23
15:45h   Plaça mireia, Esplugues llobregat - KM 35
16:30h   Final - Decathlon Illa - KM40


Decathlon
 España ens donarà tot el seu suport en aquest dia tan especial perquè tot surti perfectament. Tindrem avituallament per a tots els participants, sent diversos dels punts d'unió les mateixes botigues Decathlon que hi ha a la ciutat

La recaptació de les Inscripcions solidàries de 5€ de tots els participants, anirà destinada íntegrament a la FECAMM (Federació Catalana de Malalties Minoritàries). 

A totes les associacions que vulgueu participar, compartir i donar visibilitat a la vostra entitat, us convidem al fet que ens acompanyeu en aquest dia tanespecial. Per donar un major ressò a les Associacions de Malalties Minoritàries hem pensat que seria bona idea muntar un petit estand, carpa o taula (depenent del que disposi cada associació) durant el recorregut, donant informació, merchandaising, fent fotos, etc.

Estem engrescats i esperem que siguem moltes les associacions presents, visibles i compartint aquesta activitat. Si com a associació encara no esteu inscrits, podeu feu la inscripció de la vostra associació en el següent enllaç i contactarem amb vosaltres per coordinar la jornada.

                                                                                   


 Moltes gràcies a tots per col·laborar amb la tasca de FECAMM!

<<< Enllaç per a efectuar una donació >>>