contador gratuito FECAMM-Presentació projecte iXarop
Menu Responsive

Presentació projecte iXarop

Ahir, 13 de setembre de 2018, es va realitzar la jornada de treball i presentació del projecte iXarop a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. La jornada anava enfocada a la difusió del projecte, la descripció d’aquest i l’enfortiment del teixit associatiu del territori a través d’aquest

IXarop es presenta com una botiga en línia que inverteix en investigació a través dels  equips de referència, ja que una vegada realitzada la compra cada persona pot decidir a quin centre de recerca es destinen els seus diners.

Els recursos d’aquest projecte solidari surten de la responsabilitat de les marques que col·laboren i el compromís de les persones que compren, a preu de mercat, els productes de la botiga en línia iXarop.

La presidenta de FECAMM, Ana Quintero, col·laborà en la presentació com a ponent, exposant com s’incorporen les associacions al projecte solidari iXarop i com aquestes poden promoure la participació de socis i simpatitzants.

El següent enllaç conté informació detallada sobre el projecte iXarop: https://presentacio.ixarop.cat/portal1/a_index.asp