contador gratuito FECAMM-Presentació nova junta directiva FECAMM
Menu Responsive

Presentació nova junta directiva FECAMM


Des de la Federació Catalana de Malalties Minoritàries (FECAMM) us informem que el passat 9 de maig es va celebrar l’Assemblea anual de FECAMM i seguidament l’Assemblea Extraordinària on es van comunicar i aprovar per unanimitat els canvis a la Junta Directiva.

Així doncs, us presentem a la nova Junta Directiva de FECAMM:

Sara Salinas Samper (AELALD) Presidenta
Ana Mª Mendoza Maestre (MPS ESPAÑA) Secretària 
Bernardo Gámez  Garrido (ASEM CATALUNYA) Tresorer
Maria Rodríguez Reyes (HIPERTENSIÓN PULMONAR ESPAÑA) Vocal 1
Raquel Ibañez Hermán (AUVEA) Vocal 2
Pilar Quer i Sopeña (ACNEFI) Vocal 3
Eduardo López Santamaría (NowKnow) Vocal 4
Francesc Cayuela Solano (ANAC) Vocal 5

En nom de la Federació Catalana de Malalties Minoritàries i de la nova Junta Directiva, volem agrair molt sincerament el temps, dedicació i entrega que Ana Mª Quintero ha aportat a FECAMM els darrers deu anys. 

L’Ana ha vetllat per les persones afectades per malalties minoritàries, familiars, professionals i sobretot associacions; mantenint l’essència de La Federació en tot moment i recordant sempre que “la unió fa la força”.

Des d’aquí li manifestem el nostre profund agraïment.

 

La nova Junta Directiva agraïm la confiança dipositada en nosaltres i desitgem poder continuar amb la gran labor que ha fet l’Ana Quintero durant aquests últims 10 anys.

La nostra tasca diària serà complir el nostre objectiu, tenir cura de les persones afectades per malalties minoritàries i saber-ne cada dia més sobre aquestes patologies.